Illion IT Group a facebook-onIllion IT Group kapcsolat

iPhone fejlesztés

Kompetenciánk az iPhone fejlesztésben

Folyamatosan fejlődünk, képezzük magunkat, hogy ebben a mobil világban mindig a csúcson legyünk. Jó eredményeink bizonyítéka, hogy több megrendelésünk érkezik az Egyesült Államokból, az iPhone és az Android rendszerek szülőföldjéről. 


Az iPhone fejlesztők nem mind programozók

iPhone fejlesztés

Minden iPhone fejlesztés az igények felmérésével és a tervezéssel kezdődik, így tudjuk biztosítani a megrendelő számára, hogy az elkészült iPhone fejlesztés vagy mobil alkalmazás minden igényét kielégíti majd. Az elképzelések feltérképezése után a grafikai tervezés következik, grafikusaink jártasak a telefonos programok dizájn megoldásaiban, nem kiöregedett webdesign-erek, nem print-médiások, ők iPhone fejlesztők!


Az iPhone fejlesztés folyamata

Ezek után kezdődik maga az iOS alkalmazás fejlesztés. Egy átlagos alkalmazás fejlesztése 2-5 héten keresztül tart, természetesen ez az idő a fejlesztési igényeknek megfelelően változhat.

Igénye szerint megtervezzük, iPhone alkalmazását, és feltöltjük az AppStore-ba. Elkészített alkalmazásaink összeköthetőek weboldalakkal, webshopokkal, kereskedelmi rendszerekkel, így cége működését is mobilizálni tudja.

 

2001 - 2022 - illion IT group - iPhone, Android és webfejlesztés