Illion IT Group a facebook-onIllion IT Group kapcsolat

Android fejlesztés

Android alkalmazásokat a Google Playbe!

Az iPhone által megteremtett alkalmazásokkal teli világ másik főszereplője az Android. A Google tulajdonában lévő nyílt forráskódú rendszer az iOS legnagyobb riválisa. Ugyan olyan egyedi mobil alkalmazások hozhatóak létre hozzá, mint az iPhone-ra.

Android fejlesztés - akkor mi a különbség?

Tekintsük úgy, hogy az egyik okostelefon a Windows, a másik a Linux. Mind a kettő nagyon jól használható és mind a kettőnek meg van a maga előnye és hátránya egyaránt. Az Android alkalmazások száma lassan, de biztosan közelíti az iPhone alkalmazásokét. Mára elmondhatjuk, hogy aki komolyan gondolkodik az okostelefonok programjainak piacán, annak az Android-os változatot is el kell készíttetnie alkalmazásából.

Az Android fejlesztés előnye, és hátránya is a sokféle készülék

Az Android egyik legnagyobb előnye, hogy számos gyártó készít olyan készüléket, amelyen ez a rendszer fut, közöttük akár a Samsung, az LG vagy a HTC, tehát neves és jó minőségű készülékeket gyártó vállalatok. Az Android egy dinamikusan és színvonalasan fejlődő rendszer, amely komoly konkurenciája lehet az iPhone-oknak.

Természetesen, mint bármely magára adó mobil alkalmazás fejlesztő ajánljuk figyelmükbe mi is mind a két platformot, főleg együttes használatra, hogy a piac teljes vertikumát lefedhessék alkalmazásaikkal!

Egyedi programjaink révén bármilyen alkalmazást készíttethet rá, bármely témakörben tudunk egyedi megoldásokat kínálni, ha Android alkalmazásfejlesztőt keres!

 

2001 - 2022 - illion IT group - iPhone, Android és webfejlesztés